Teknikmagasinet får återigen nya ägare

Ännu ett kapitel skrivs nu i den stormiga berättelsen.. | FOTO: MICHAEL ERHARDSSON
Kedjan Teknikmagasinet får nu återigen nya ägare, efter flera stormiga år och ägarbyten. Ny ägare den här gången blir norska Release.

Ännu ett kapitel skrivs nu i den stormiga berättelsen om kedjan Teknikmagasinet, som haft tuffa år och försökt profilera sig i olika riktningar, där två av de senaste har varit en hård satsning på e-handel respektive att laga mobiltelefoner.

Mobiltelefonspåret finns nu kvar när norska Release blir ägare till kedjan, som idag har 65 butiker i Sverige och Norge.
Release arbetar dels med att erbjuda egna mobilabonnemang och dels med att köpa,s älja och reparera begagnade mobiltelefoner online och i butik.

Någon köpesumma har inte presenterats för affären som formellt bygger på att Matera retail group godkänner försäljningen till Release vid en extra bolagstämma 1 april.
 
Teknikmagasinet har flera stormiga år bakom sig. Nu tar det norska mobilbolaget Release över verksamheten.
– Vi har redan påbörjat en större omställning av vårt kunderbjudande med ett tydligare fokus på tekniska livsstilsprodukter och reparationer. Nu ser vi fram emot att få en industriell ägare med stora ambitioner och en framtidsinriktad vision med fokus på hållbarhet, som kan hjälpa oss att accelerera denna omställning, säger Teknikmagasinets vd Ulrika Göransson som kommer att ingå i Release-koncernens utökade ledningsgrupp.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil