Ny outlet i Österåker

Plan B Outlet öppnar snart i Österåker och planerar fler butiker inom en snar framtid. | Foto: Pressbild
Stockholm och Österåker får en ny outlet med nytt koncept som bolaget bakom satsningen vill plantera även i Göteborg och Malmö inom en snar framtid.

Det är Space Invaders, grundat i fjol och driftbolaget bakom bemanningsföretaget Retail Knowledge, som ligger bakom den nya outletsatsningen.
Namnet är Plan B Outlet och första butiken öppnar inom kort på 400 kvadratmeter i Österåker norr om Stockholm.

I Österåker kommer butiken att hamna intill Stora Coop och ÖoB och sälja produkter ur varumärken inom mode, sport, skor, hemelektronik och heminredning.
Man planerar redan fler butiker i Stockholm och dessutom butiker i Göteborg och Malmö.

– I spåren av corona har det växt fram ett stort behov hos varumärken, leverantörer och retailers att omsätta uppbundna varulager. Plan B Outlet blir en ventil för dessa varulager och en effektiv likviditetsaktivitet för retailbranschen, skriver företaget i en pressrelease.

– Upptagningsområdet är stort och omfattar förutom Österåker även Täby, Vaxholm, Vallentuna och Norrtälje. Till det ökar antalet boende och förbipasserande för området avsevärt under sommarhalvåret, påpekar man och sammanfattar i att läget utgör en ”perfekt placering av vårt outletkoncept”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil