Tidsams vd slutar efter drygt 16 år

Daniel Andersson lämnar nu Tidsam | Foto Pressbild
Tidsams vd Daniel Andersson lämnar sin tjänst efter mer än 16 år. Andersson lämnar tjänsten under första kvartalet av 2023.

Daniel Andersson har under 16 år lett och utvecklat Tidsam, skriver företaget i en pressrelease.
– Det är ingen nyhet att tidskriftsmarknaden har en utmanande försäljningsutveckling och därmed krympande upplagor, skriver företaget.

Samtidigt hyllar man det arbetet Daniel Andersson stått i spetsen för.
– Daniel har tillsammans med sitt team kontinuerligt arbetat med att kostnadseffektivisera distributionen och förenkla arbetet för butikerna. Under Daniels ledning förvärvade Tidsam distributionsbolaget Interpress år 2016 som ett led i behovet av kontinuerlig effektivisering.

Tidsam konstaterar även att Daniel skapat hela nya affärer, med bland annat nya dotterbolaget Swedcirc som sysslar med 3PL med distribution över i stort sett hela världen.

– Det är med både stolthet, glädje och lite vemod som jag lämnar detta fantastiska företag, säger Daniel Andersson.
Dick Hedegård, som bland annat har en bakgrund som logistikchef hos Tidsam, blir interims-vd tills en ny vd är på plats.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil