Testar mathämt på macken

Willys vill testa mobila hämtstationer för sin e-handlade mat. Under våren 2020 kommer man att göra försök ihop med Circle K och Strongpoint i anslutning till fyra mackar i Stockholm.

Satsningarna kring att etablera e-mathandeln mer brett fortgår och hos många finns förhoppningar om att 2020 ska bli ett genombrottsår.
Mycket av ansträngningarna kretsar kring logistik, upphämtning och nya försök att göra e-mathandeln attraktiv genom god tillgänglighet.

I den måten vill nu Willys testa mobila hämtstationer.
Under våren 2020 drar man igång ett test genom att placera ut dylika vid fyra Circle K-stationer i Stockholms-trakten.

Willys-ägaren Axfood står bakom försöket i samarbete med Circle K och Strong Point.
Faller projektet väl ut flaggar man redan för att låta det växa längre fram då man ser försöket som ett nytt sätt att bidra till en bred infrastruktur för utlämning av online-köp även för dem som har längre avstånd till butiken eller helt enkelt vill spara tid.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil