Tio finalister klara för Änglamarkspriset

Foto Pressbild
KF och Coop presenterar nu de tio nominerade förslag som gått vidare i Änglamarkspriset 2022 och tävlar vidare. Vinnaren presenteras 16 november.

KF och Coop presenterar nu de tio nominerade som gått vidare i Änglamarkspriset 2022. Änglamarkspriset delas ut till personer, organisationer eller initiativ som gjort särskilt värdefulla insatser inom miljö och ekologi, eller har en hållbar idé med stor potential för framtida hållbarhetsnytta. 
Änglamarkspriset delas sedan 2002 ut av KF och Coop tillsammans med Änglamarks-familjerna Danielsson, Taube och Alfredson.

– De tio bidrag som går vidare i Änglamarkspriset 2022 visar på en stor bredd bland hållbarhetsinitiativ hos unga idag. Årets bidrag är allt från spännande projekt och nya mer hållbara produkter till rörelser och aktiviteter för att minska klimatpåverkan och jag känner mig stolt över de kandidater vi nu presenterar. Det känns mycket bra att Coop och KF stöttar dessa unga eldsjälar som brinner för klimatet och jobbar för en ljusare framtid, säger juryns ordförande Charlotta Szczepanowski, styrelseordförande för Vi-skogen.

Fakta/De tio nominerade bidrag som går vidare
Recoma, Hässleholm
Clean Sea, Örebro
Atium, Göteborg
Klimatstudenterna, Uppsala
XV Productions, Borås
Hooked Foods, Stockholm
Nocoli, Göteborg
Rawstraw, Höllviken
Containing Greens, Luleå
Cirkulär, Lund

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil