Åtta företag för framtiden

Foodtech-acceleratorn Bloomer har sökt entreprenörer. Nu har de första åtta antagits till programmet som Coop, Norrsken och Sweden foodtech står bakom. Över 100 företag ville vara med.

Volta Greentech, Foodla, Plant Jammer, Lunch.co, Leeaafymade, Vembla, Trustrace och Grönska.
Det är de åtta startupbolag som är antagna till nya acceleratorn Bloomer, som Coop, Norrsken och Sweden foodtech står bakom.

Fler än 100 företag hade ansökt till programmet som sökt de som vill ta sin läsning eller tjänst inom foodtech till nästa nivå.
30 mars startar nu programmet för de åtta bolag som valts ut för sin potential att göra livsmedelsbranschen mer hållbar.

– Vi har fått ihop ett riktigt starkt startfält nu när Bloomer tar emot sin första kull entreprenörer. 30:e mars startar det hårda arbetet och det är då vi tillsammans ska driva mat-Sverige framåt. Med entreprenörernas hjälp ska vi se till att det är enkelt för våra kunder, medlemmar och hela svenska befolkningen att ta hållbara beslut, säger Magnus Johansson, vd Coop Sverige AB.

Läs mer om Bloomer och satsningen på foodtech i Butikstrender 3/2020 Prenumera här.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil