Turismchef ny vd för Coop Gotland

Frida Ganshed | Foto Gotlands Besöksnäring/MostPhotos
Frida Ganshed, idag vd för Gotlands besöksnäring, kommer att bli Coop Gotlands nya vd och börjar jobbet med stora förväntningar knutna till sig.

Coop Gotland har gjort klart med ny vd efter Carl-Johan Stålhammar. Det blir Frida Ganshed, i dag vd för Gotlands besöksnäring, som efterträder honom.  
– Vi vill fortsätta gå mot strömmen och på annorlunda sätt utveckla vår verksamhet och våra butiker. Frida Ganshed kommer ta vid och vara med och lyfta oss till nya höjder. Det känns roligt att kunna knyta Frida till vår verksamhet där hon kommer att bli en värdefull person för den fortsatta utvecklingen av Coop Gotland, säger styrelseordföranden Leif Dahlby i en kommentar. 

Frida Ganshed är uppvuxen i Näs på Gotland. Efter flera år i Stockholm är hon sedan fyra år sedan bosatt på ön igen. 
Sedan mars 2020 är hon vd för Gotlands besöksnäring. Tidigare har hon arbetat inom Visita, där hon bland annat varit kommunikationsstrateg. Hon har också arbetat inom Moderaterna och själv varit politiskt aktiv för partiet. 

– Jag ser verkligen fram emot att vara med och fortsätta den utvecklingsresa som Coop Gotland med Calle och styrelsen i spetsen har startat de senaste åren. Det blir stora skor att fylla men jag känner mig samtidigt trygg med alla duktiga butikschefer och medarbetare som ju gör det stora jobbet, säger hon själv i en kommentar.

Frida Ganshed tillträder som vd i maj och tar då över efter Carl-Johan Stålhammar som väntas lämna vd-jobbet i mitten av december.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil