Turismchef ny vd för Coop Gotland

Frida Ganshed | Foto Gotlands Besöksnäring/MostPhotos
Frida Ganshed, idag vd för Gotlands besöksnäring, kommer att bli Coop Gotlands nya vd och börjar jobbet med stora förväntningar knutna till sig.

Coop Gotland har gjort klart med ny vd efter Carl-Johan Stålhammar. Det blir Frida Ganshed, i dag vd för Gotlands besöksnäring, som efterträder honom.  
– Vi vill fortsätta gå mot strömmen och på annorlunda sätt utveckla vår verksamhet och våra butiker. Frida Ganshed kommer ta vid och vara med och lyfta oss till nya höjder. Det känns roligt att kunna knyta Frida till vår verksamhet där hon kommer att bli en värdefull person för den fortsatta utvecklingen av Coop Gotland, säger styrelseordföranden Leif Dahlby i en kommentar. 

Frida Ganshed är uppvuxen i Näs på Gotland. Efter flera år i Stockholm är hon sedan fyra år sedan bosatt på ön igen. 
Sedan mars 2020 är hon vd för Gotlands besöksnäring. Tidigare har hon arbetat inom Visita, där hon bland annat varit kommunikationsstrateg. Hon har också arbetat inom Moderaterna och själv varit politiskt aktiv för partiet. 

– Jag ser verkligen fram emot att vara med och fortsätta den utvecklingsresa som Coop Gotland med Calle och styrelsen i spetsen har startat de senaste åren. Det blir stora skor att fylla men jag känner mig samtidigt trygg med alla duktiga butikschefer och medarbetare som ju gör det stora jobbet, säger hon själv i en kommentar.

Frida Ganshed tillträder som vd i maj och tar då över efter Carl-Johan Stålhammar som väntas lämna vd-jobbet i mitten av december.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil