Tre nya Netto blir Coop

Coop fortsätter att ställa om Netto-butiker i hög hastighet . | Foto av Roland Magnusson
Två i Borås och en i Markaryd. Veckans Netto-butiker som blir Coop-skyltade samtidigt som en av butikerna i Borås läggs ned och en får stå på vänt.

Coop fortsätter att ställa om Netto-butiker i hög hastighet och har den här veckan kommit till det läge där omställningen gäller två av butikerna i Borås.
Det är butiken på Sjöbo torg och den på Kvibergsgatan som ställs om och samma sak gäller en butik i en helt annan kommun, Markaryd, där Netto på Drottninggatan blir Coop.
Alla dessa tre butiker ska ha nyöppning denna veckas fredag, 12 juni.

Netto har ytterligare två butiker i Borås och den på Våglängdsgatan kommer att läggas ned medan den fjärde – Hultagatan – ska bli Coop men får vänta lite till på att bli det.
Några nya besked om Netto i Säffle och i Karlskoga, de två värmländska frågetecknen i omställningen, har ännu inte kommit.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

För stora skulder – ny e-handlare i konkurs

Skylark är bolaget bakom work- och streetwear-butiken Sivletto på Hötorget i Stockholm.Ägarna Roger Sundström och Fredde Martins har även drivit e-handel via plattformen Sivletto.com. Nu

Dålig kunskap om fysisk aktivitet

Sedan drygt ett år tillbaka finns officiella svenska riktlinjer kring fysisk aktivitet. Men endast tre av tio i en ny undersökning vet hur mycket man ska röra på sig.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil