Tre nya Netto blir Coop

Coop fortsätter att ställa om Netto-butiker i hög hastighet . | Foto av Roland Magnusson
Två i Borås och en i Markaryd. Veckans Netto-butiker som blir Coop-skyltade samtidigt som en av butikerna i Borås läggs ned och en får stå på vänt.

Coop fortsätter att ställa om Netto-butiker i hög hastighet och har den här veckan kommit till det läge där omställningen gäller två av butikerna i Borås.
Det är butiken på Sjöbo torg och den på Kvibergsgatan som ställs om och samma sak gäller en butik i en helt annan kommun, Markaryd, där Netto på Drottninggatan blir Coop.
Alla dessa tre butiker ska ha nyöppning denna veckas fredag, 12 juni.

Netto har ytterligare två butiker i Borås och den på Våglängdsgatan kommer att läggas ned medan den fjärde – Hultagatan – ska bli Coop men får vänta lite till på att bli det.
Några nya besked om Netto i Säffle och i Karlskoga, de två värmländska frågetecknen i omställningen, har ännu inte kommit.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil