Lidl anställer ny hållbarhetschef

Lidl anställer ny hållbarhetschef
Caroline Kjerstadius är Lidl Sveriges nya hållbarhetschef. Foto: Pressbild Lidl

Lidl Sverige har anställt en ny hållbarhetschef. Från årsskiftet har Caroline Kjerstadius jobbet och lämnar då en lång period på Axfood bakom sig.

Caroline Kjerstadius börjar sitt jobb som Lidl Sveriges hållbarhetschef vid årsskiftet. Hon ”smygstartar” dock genom att representera Lidl vid Nordic Organic Food Fair denna vecka.
Caroline Kjerstadius har tidigare arbetat inom Axfood men ska nu som hållbarhetschef leda arbetet hos Lidl på området.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med kollegorna, styra Lidl Sverige mot en grönare tillväxt. Lidl kan inte på egen hand lösa rådande klimatproblem eller att den biologiska mångfalden på många ställen i världen är hotad, men kan genom sitt hållbarhetsarbete visa omvärlden att hållbarhet och lönsamhet går hand i hand. Vi kan på så vis inspirera och motivera fler till att ställa om till en grön tillväxt, säger Kjerstadius om sin nya anställning.

– Lidl är ett spännande företag med en stark förmåga att snabbt ställa om sin verksamhet. De har ställt om sig efter den svenska marknaden. Den lyhördheten är en viktig egenskap i omställningen till en mer hållbar värld. Som en av de största globala aktörerna på livsmedelsmarknaden har man också möjlighet att göra verklig skillnad, betygsätter Caroline Kjerstadius sin nya arbetsplats.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.