Utmärkelse till Årets Köpman 2023

Niklas Boman, Sofija och Lars Nilsson | Foto Pressbild
Reitan Convenience Sverige (RCS) har tillkännagett vinnarna av utmärkelsen Årets köpman för 2023, där både 7-Eleven och Pressbyrån deltog. Läs om vinnarna och deras framgångar här.

Niklas Boman, ägare av Pressbyrån på Grev Turegatan i Stockholm, tilldelades utmärkelsen Årets köpman för Pressbyrån 2023. Med en dedikerad insats och fokus på detaljer lyfte han sin verksamhet till nya höjder.

Sofija och Lars Nilsson – Årets köpmän på 7-Eleven

Sofija och Lars Nilsson, franchisetagare av 7-Eleven på Östra Hamngatan i Göteborg, prisades som Årets köpmän för 7-Eleven 2023. Deras engagemang och kärlek till sin butik har gjort dem till verkliga ambassadörer för varumärket.

Riksmötet 2023

Utmärkelserna tillkännagavs under RCS årliga Riksmöte, en sammankomst som fokuserar på att hylla framgångar och sätta riktningen för framtida utveckling inom organisationen.

Stolthet och glädje

Anna Wallenberg, vd på Reitan Convenience Sverige, uttryckte sin stolthet och glädje över att ha utsett Niklas, Sofija och Lars till Årets köpman för deras enastående insatser och inspirerande ledarskap.

Juryns motiveringar

Juryn belönade Niklas Boman för hans inspirerande ledarskap på Pressbyrån, där varje detalj beaktas för att skapa enastående kundupplevelser. Sofija och Lars Nilsson hyllades för sitt hjärtliga engagemang och sitt starka samhällsansvar på 7-Eleven.

Framtidens ledare och företagare

Niklas, Sofija och Lars representerar framtidens ledare och företagare, som med sin passion och professionalism skapar positiva förändringar och exceptionella resultat inom sina respektive verksamheter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil