Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Väla rustar för sommaren

Skånes största köpcentrum, Väla utanför Helsingborg. | Foto av Annette Lindfors
Skånes största köpcentrum, Väla utanför Helsingborg, rustar nu för att kunna erbjuda en mer smittsäker sommar inför den kommande semesterperioden.

När allt fler svenskar förväntas fira semester på hemmaplan i år, rustar Skånes största köpcentrum Väla för att kunna erbjuda en så smittsäker shoppingupplevelse som möjligt, skriver man i en pressrelease måndag.
En av åtgärderna är att anställa sju sommarvärdar, vilka dels ska påminna om vikten av att hålla avstånd och dels bidra till att reglera antalet besökare i entréerna om besökstrycket blir för högt.

– Som fastighetsägare har vi ett ansvar mot våra hyresgäster och deras medarbetare samt mot alla våra besökare. Men vi har också ett ansvar i samhället i stort att göra vad vi kan för att minska vidare smittspridning av coronaviruset, och där har vi under våren arbetat med ett hundratal olika åtgärder, säger centrumchefen Niklas Blonér.
– Inför den stundande semesterperioden, och en förväntad ökning i antalet människor som besöker nordvästra Skåne, har vi beslutat om ytterligare åtgärder.

Utöver de nya sommarvärdarna kommer det att finnas ett tält i anslutning till restaurangtorget och den befintliga uteserveringen, för att kunna erbjuda ytterligare 200 sittplatser i utemiljö.
Sedan tidigare har 300 sittplatser inomhus tagits bort för att följa myndigheternas restriktioner.
– Vi kommer även att installera en toalettvagn av premiummodell. Syftet där är att avlasta våra vanliga toaletter och sprida ut våra besökare, förklarar centrumchefen.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.