Väla rustar för sommaren

Skånes största köpcentrum, Väla utanför Helsingborg. | Foto av Annette Lindfors
Skånes största köpcentrum, Väla utanför Helsingborg, rustar nu för att kunna erbjuda en mer smittsäker sommar inför den kommande semesterperioden.

När allt fler svenskar förväntas fira semester på hemmaplan i år, rustar Skånes största köpcentrum Väla för att kunna erbjuda en så smittsäker shoppingupplevelse som möjligt, skriver man i en pressrelease måndag.
En av åtgärderna är att anställa sju sommarvärdar, vilka dels ska påminna om vikten av att hålla avstånd och dels bidra till att reglera antalet besökare i entréerna om besökstrycket blir för högt.

– Som fastighetsägare har vi ett ansvar mot våra hyresgäster och deras medarbetare samt mot alla våra besökare. Men vi har också ett ansvar i samhället i stort att göra vad vi kan för att minska vidare smittspridning av coronaviruset, och där har vi under våren arbetat med ett hundratal olika åtgärder, säger centrumchefen Niklas Blonér.
– Inför den stundande semesterperioden, och en förväntad ökning i antalet människor som besöker nordvästra Skåne, har vi beslutat om ytterligare åtgärder.

Utöver de nya sommarvärdarna kommer det att finnas ett tält i anslutning till restaurangtorget och den befintliga uteserveringen, för att kunna erbjuda ytterligare 200 sittplatser i utemiljö.
Sedan tidigare har 300 sittplatser inomhus tagits bort för att följa myndigheternas restriktioner.
– Vi kommer även att installera en toalettvagn av premiummodell. Syftet där är att avlasta våra vanliga toaletter och sprida ut våra besökare, förklarar centrumchefen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Annons

Ring eller maila oss

[email protected]

0703451200