Veg of Lund satsar i England

Veg of Lund gör en spännande satsning i England!
Veg of Lund utökar sin distribution i England genom ett samarbete med en väletablerad grossist. Nu ska man nå ut bredare med sin smoothieprodukt.

Livsmedelsbolaget Veg of Lund har tecknat ett avtal med en icke namngiven grossist inom livsmedel i England.
Tanken är att antalet försäljningsställen där Veg of Lunds växtbaserade smoothie My foodie erbjuds ska öka.

– Vi ser fram emot att inleda samarbete med en väletablerad marknadsaktör med en stor kundbas bestående av både livsmedelsbutiker, kaféer och andra säljställen i Midlands-området i centrala England, säger Veg of Lunds vd Thomas Olander.
– Tillsammans med grossisten kommer vi att genomföra en rad marknadsaktiviteter som inkluderar utplacering av omkring 100 specialgjorda kylenheter för att exponera vår smoothie i kombination med grossistens utvalda sortiment. Detta är ett kostnadseffektivt sätt för båda parter att nå hundratusentals konsumenter i ett område med över tio miljoner invånare. 

Veg of Lund säljer sedan 2018 sina produkter i svenska dagligvarubutiker hos Ica, Paradiset och Urban Deli och på storhushållsmarknaden via Martin & Servera och Out of home.
Smoothiedrycken My foodie finns i tre smaker och har en stor kundgrupp bland dem som vill ha ett enkelt och nyttigt mellanmål.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil