Veg of Lund satsar i England

Veg of Lund gör en spännande satsning i England!
Veg of Lund utökar sin distribution i England genom ett samarbete med en väletablerad grossist. Nu ska man nå ut bredare med sin smoothieprodukt.

Livsmedelsbolaget Veg of Lund har tecknat ett avtal med en icke namngiven grossist inom livsmedel i England.
Tanken är att antalet försäljningsställen där Veg of Lunds växtbaserade smoothie My foodie erbjuds ska öka.

– Vi ser fram emot att inleda samarbete med en väletablerad marknadsaktör med en stor kundbas bestående av både livsmedelsbutiker, kaféer och andra säljställen i Midlands-området i centrala England, säger Veg of Lunds vd Thomas Olander.
– Tillsammans med grossisten kommer vi att genomföra en rad marknadsaktiviteter som inkluderar utplacering av omkring 100 specialgjorda kylenheter för att exponera vår smoothie i kombination med grossistens utvalda sortiment. Detta är ett kostnadseffektivt sätt för båda parter att nå hundratusentals konsumenter i ett område med över tio miljoner invånare. 

Veg of Lund säljer sedan 2018 sina produkter i svenska dagligvarubutiker hos Ica, Paradiset och Urban Deli och på storhushållsmarknaden via Martin & Servera och Out of home.
Smoothiedrycken My foodie finns i tre smaker och har en stor kundgrupp bland dem som vill ha ett enkelt och nyttigt mellanmål.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil