Vegetariskt samarbete breddar Linas kassar

Vegetariskt samarbete breddar Linas kassar
Zeina Mourtada. Foto: Linas matkasse
Zeina Mourtada, tv-kock och bloggare, inleder ett samarbete med Linas matkasse. Det handlar i första hand om fem vegetariska maträtter till kassarna.

Zeina Mourtada, tv-kock och bloggare, inleder ett samarbete med Linas matkasse. Det handlar i första hand om fem vegetariska maträtter till kassarna.

Tv-kocken och bloggaren Zeina Mourtada inleder ett samarbete med matkasseföretaget Linas matkasse.
Det handlar i dess första del om fem vegetariska maträtter med inspiration och smak från Mellanöstern och Nordafrika, enligt pressmaterialet.

– Rätterna är lättlagade och inspirerande. Dessutom blir det roligare när man hela tiden får testa nya rätter och nya smaker, säger Zeina Mourtada om rätterna som Linas kunder kan välja från jauari.

Zeina Mourtada började som matbloggare och är känd under varumärket Zeinas kitchen.
Hon har skrivit fyra kockböcker och även skapat produkter som nu säljs hos Ica och Coop.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil