Willys satsar nytt i centrala Göteborg

Arkivbild, Foto Pressbild, Willys
Willys satsar i centrala Göteborg. Nu har man invigt sin nya butik på Första Långgatan, nära Järntorget och i ett område under stark utveckling.

Willys, en gång startat i Göteborg men då på Hisingen, ger sig än mer in i kampen om kunderna i centrala Göteborg.
Butikschefen Alexandra Olsson och hennes medarbetare har nämligen invigt den nya Willys-butiken på Första Långgatan i Göteborg.

Det är den 52:a Willys hemma-butiken och den är 1 700 kvadratmeter stor.
– Det är alltid speciellt när vi öppnar nya butiker i Göteborg – på vår hemmaplan – detta är ett väldigt spännande och bra läge i centrala stan i ett område som är under en väldigt spännande utveckling, säger Willys kommunikationschef Johanna Eurén.

Området runt Masthuggskajen är ett stort stadsutvecklingsprojekt i Göteborg där bland annat en konstgjord halvö ska byggas och ge plats för bostäder, restauranger och arbetsplatser.
– Vår nya butik kommer att ha ett väldigt bra och strategiskt läge inför den utvecklingen, konstaterar Johanna Eurén helt korrekt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil