Svensk handels vd har fått nytt toppjobb

Svensk handels vd har fått nytt toppjobb
Foto: Svensk Handel
Karin Johansson lämnar jobbet som Svensk handels vd för att istället börja på nytt jobb, nämligen som vice vd för organisationen Svenskt näringsliv.

Karin Johansson lämnar jobbet som Svensk handels vd för att istället börja på nytt jobb, nämligen som vice vd för organisationen Svenskt näringsliv.

Efter att ha arbetat som vd för organisationen Svensk handel sedan 2013 byter nu Karin Johansson arbetsplats men inom samma intressesfär.
Karin Johansson börjar istället arbeta som vice vd för arbetsgivarorganisationen Svenskt näringsliv.

– Karin Johansson har lett Svensk handel med stor framgång sedan 2013. Tillsammans med Svensk handels medarbetare har hon med goda resultat målmedvetet arbetat utifrån medlemmarnas behov och för att säkerställa goda villkor för handeln i Sverige, säger organisationens ordförande Anders Svensson.
– Jag är mycket tacksam över det nära samarbete jag haft förmånen att ha med Karin och helt övertygad om att Karin, med sitt ledarskap, engagemang och sin breda erfarenhet, kommer att bidra till att göra Svenskt näringsliv till en ännu starkare röst i samhällsdebatten, tillägger han.

Svensk handel ska nu börja leta efter en ny vd som kan ta över jobbet efter Karin Johansson.
I avvaktan på en efterträdare sitter hon kvar på vd-stolen fram till senast februari 2022.

– Det har varit åtta fantastiskt lärorika och spännande år. Jag känner djup tacksamhet för förtroendet att få leda Svensk Handel och är samtidigt entusiastisk inför det som väntar mig på Svenskt Näringsliv, säger Karin Johansson.
– Handeln är en bransch i snabb förändring. Det saknas verkligen inte utmaningar. Men jag slutar aldrig imponeras av den kraft och kreativitet som branschen gång på gång visar, avslutar Johansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil