Svensk handels vd har fått nytt toppjobb

Svensk handels vd har fått nytt toppjobb
Foto: Svensk Handel
Karin Johansson lämnar jobbet som Svensk handels vd för att istället börja på nytt jobb, nämligen som vice vd för organisationen Svenskt näringsliv.

Karin Johansson lämnar jobbet som Svensk handels vd för att istället börja på nytt jobb, nämligen som vice vd för organisationen Svenskt näringsliv.

Efter att ha arbetat som vd för organisationen Svensk handel sedan 2013 byter nu Karin Johansson arbetsplats men inom samma intressesfär.
Karin Johansson börjar istället arbeta som vice vd för arbetsgivarorganisationen Svenskt näringsliv.

– Karin Johansson har lett Svensk handel med stor framgång sedan 2013. Tillsammans med Svensk handels medarbetare har hon med goda resultat målmedvetet arbetat utifrån medlemmarnas behov och för att säkerställa goda villkor för handeln i Sverige, säger organisationens ordförande Anders Svensson.
– Jag är mycket tacksam över det nära samarbete jag haft förmånen att ha med Karin och helt övertygad om att Karin, med sitt ledarskap, engagemang och sin breda erfarenhet, kommer att bidra till att göra Svenskt näringsliv till en ännu starkare röst i samhällsdebatten, tillägger han.

Svensk handel ska nu börja leta efter en ny vd som kan ta över jobbet efter Karin Johansson.
I avvaktan på en efterträdare sitter hon kvar på vd-stolen fram till senast februari 2022.

– Det har varit åtta fantastiskt lärorika och spännande år. Jag känner djup tacksamhet för förtroendet att få leda Svensk Handel och är samtidigt entusiastisk inför det som väntar mig på Svenskt Näringsliv, säger Karin Johansson.
– Handeln är en bransch i snabb förändring. Det saknas verkligen inte utmaningar. Men jag slutar aldrig imponeras av den kraft och kreativitet som branschen gång på gång visar, avslutar Johansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil