Pilotprojekt testar ny betallösning

Pilotprojekt testar ny betallösning
En ny betalmetod testar Byggmax i Fyrislund där man kan betala med mobilen utan app eller registering. Foto: Pressbild Byggmax
Byggmax nyaste butik i Uppsala blir även av de första med att testa en ny betallösning – betala i mobilen utan app eller någon registrering alls.

Byggmax nyaste butik i Uppsala blir även av de första med att testa en ny betallösning – betala i mobilen utan app eller någon registrering alls. 

Byggmax har idag två butiker i Uppsala. Man öppnade först i Librobäck och för en tid sedan även i Fyrislund.

Nu blir Fyrislunds-delen en av de första butikerna i Sverige att testa en ny betallösning.

Det handlar om ett pilotprojekt som Byggmax genomför tillsammans med självscanningssystemet Iscan.

Totalt är nio butik med i det aktuella testet.

Det handlar om att kunderna kan skanna och betala med sin mobiltelefon utan att någon app är inblandad och utan någon registrering.

– Med hjälp av en kartfunktion går det dessutom att snabbt hitta varorna i butiken. Det ska bli spännande att utvärdera systemet, att vi dessutom är den första byggkedjan som testar lösningen är förstås extra roligt, säger Byggmax informationsansvarige Oskar Röös.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil