Pilotprojekt testar ny betallösning

Pilotprojekt testar ny betallösning
En ny betalmetod testar Byggmax i Fyrislund där man kan betala med mobilen utan app eller registering. Foto: Pressbild Byggmax
Byggmax nyaste butik i Uppsala blir även av de första med att testa en ny betallösning – betala i mobilen utan app eller någon registrering alls.

Byggmax nyaste butik i Uppsala blir även av de första med att testa en ny betallösning – betala i mobilen utan app eller någon registrering alls. 

Byggmax har idag två butiker i Uppsala. Man öppnade först i Librobäck och för en tid sedan även i Fyrislund.

Nu blir Fyrislunds-delen en av de första butikerna i Sverige att testa en ny betallösning.

Det handlar om ett pilotprojekt som Byggmax genomför tillsammans med självscanningssystemet Iscan.

Totalt är nio butik med i det aktuella testet.

Det handlar om att kunderna kan skanna och betala med sin mobiltelefon utan att någon app är inblandad och utan någon registrering.

– Med hjälp av en kartfunktion går det dessutom att snabbt hitta varorna i butiken. Det ska bli spännande att utvärdera systemet, att vi dessutom är den första byggkedjan som testar lösningen är förstås extra roligt, säger Byggmax informationsansvarige Oskar Röös.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil