Söker du en artikel?  

Sök
Stäng denna sökruta.

Läs våra e-magazine

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

20 snabba.

Coop Syd utvidgar onlineverksamheten

Coop Syd tar ytterligare steg in i den digitala eran genom att lansera en ny plock- och logistikhubb för sin onlinehandel. Den nya enheten, en så kallad dark store, kommer att etableras i Malmö och placeras i nära anslutning till Coop Logistiks omlastningscentral och distributörens lokaler.

Fortsätt att läsa »

Kronans Apotek byter vd

Erik Sjögren lämnar posten som vd för Kronans Apotek den 15 april 2024. Hans efterträdare blir Tomas Rupšys, som tillträder den 17 april 2024. Med övergången från integrationsfasen kommer huvudfokus att ligga på att stärka företagets grundläggande verksamhet och säkra dess långsiktiga framgång.

Fortsätt att läsa »

Marabou återkallar mjölkchoklad

Marabous mjölkchoklad återkallas efter att ägarbolaget Mondelez upptäckt att vissa förpackningar kan innehålla spår av mandel, vilket utgör en risk för personer med mandelallergi.

Det berörda produkten är Marabou Mjölkchoklad 200g med bäst före-datum 12.10.2024 och batchnummer OUV0135022.

Fortsätt att läsa »

Prisas som Årets Direkten 2023

Under helgens Direktenträff i Eriksbergshallen i Göteborg tilldelades Direkten Entré i Trelleborg det eftertraktade priset Årets Direkten. Med sina generösa öppettider och enastående service har butiken cementerat sin position som en av de mest framstående servicebutikerna på Söderslätt.

Fortsätt att läsa »

Viktiga skeenden i en ny bok

Historien är en viktig källa till kunskap och inspiration för framtiden. Kooperativa Förbundet (KF) har nu tagit ett stort steg mot att förstå sin egen historia genom att ge ut en ny bok i samband med att organisationen firar 125 år.

Fortsätt att läsa »

Utsedd till ny vd och koncernchef

Simone Margulies, för närvarande vd för Hemköpskedjan AB, har utsetts till ny vd och koncernchef för Axfood från den 15 augusti 2024. Efterträdande Klas Balkow, Margulies har arbetat inom Axfoodkoncernen i olika befattningar under åtta år och har varit medlem i koncernledningen i fyra år.

Fortsätt att läsa »

Har utsatts för ett cyberangrepp

Det verkar som att Norrmejerier har drabbats av ett allvarligt cyberangrepp som har påverkat deras verksamhet i Umeå. Under natten togs beslutet att omedelbart stänga ned både produktion och nätverk i Umeå för att hantera situationen.

Fortsätt att läsa »

Ny tf. marknadschef på Polarbröd

Jenny Jeppsson, som för närvarande innehar rollen som Marketing Area Manager på Polarbröd, tar steget in som tillförordnad marknadschef från och med den 1 maj. Jeppsson har en lång och mångsidig erfarenhet inom företaget sedan 2006 och har innehaft flera olika roller inom marknadsavdelningen.

Fortsätt att läsa »

Nya siffror från begagnathandeln

Tradera har nyligen publicerat sin senaste rapport från begagnathandeln, och den avslöjar spännande trender som präglar plattformen just nu. I takt med vårstädningen ökar intresset för att köpa och sälja begagnade varor, och Tradera fortsätter att vara Sveriges ledande second hand-marknad.

Fortsätt att läsa »

Expanderar till ledande dagligvarukedjor

GAAM Energy, den svensktillverkade energidrycken, expanderar nu till flera av landets ledande dagligvarukedjor genom ett betydelsefullt samarbete med Axfood. Från och med idag kommer GAAM Energy att finnas tillgängligt hos välkända butikskedjor som Willys, Hemköp, City Gross, Matrebellerna, Tempo och Handlar’n, vilket markerar en betydande milstolpe för företaget.

Fortsätt att läsa »

Kräver omedelbara åtgärder mot stöld

Stöldvågen i svenska butiker måste stoppas omedelbart, kräver Svensk Handel. Under de tre första månaderna detta år drabbades över hälften av Sveriges butiker av någon form av brott, vilket är den högsta noteringen någonsin. Svensk Handel betonar att fina ord inte längre räcker.

Fortsätt att läsa »

Välkomnar regeringen att prioritera

KRAV välkomnar regeringens uppmärksamhet på biologisk mångfald och livsmedelsberedskap i vårpropositionen för 2024. Men för att uppnå hållbar produktion av mat och stärka Sveriges beredskap krävs tydliga mål och insatser från regeringen till budgeten 2025.

Fortsätt att läsa »

Kockens AB integreras i Culinar Sverige AB

Styrelsen för Sveriges Stärkelseproducenter Förening har fattat beslutet att slå samman Kockens AB med Culinar Sverige AB. Detta innebär att Kockens AB upphör som ett separat bolag och att fortsatt utveckling och marknadsföring av varumärkena Kockens och Lailas kommer att hanteras av Culinar Sverige AB.

Fortsätt att läsa »

Köttkonsumtionen i Sverige 2023

Diskussionen om köttets roll i vår kost och samhälle har varit intensiv under det senaste året. Men hur mycket kött äter vi egentligen och vad betyder det för vår hälsa, miljön och ekonomin? Jordbruksverkets senaste statistik ger insikter i köttkonsumtionen i Sverige under 2023.

Fortsätt att läsa »

Tyska jätten expanderar i Sverige

Deichmann, den tyska skojätten, expanderar sin närvaro i Sverige genom att öppna två nya butiker. Den första butiken, som blir nummer 36 i Sverige, kommer att placeras i Gränbystaden i Uppsala med en yta på cirka 400 kvadratmeter.

Fortsätt att läsa »

Toms längtan efter hemlandets pajer

En kärlekshistoria i Nya Zeeland har resulterat i att nyzeeländska pajer nu finns tillgängliga i Sverige. När Tom Simpson landade i Sverige med sin svenska flickvän väcktes en längtan – längtan efter att återigen smaka på en äkta, nyzeeländsk paj.

Fortsätt att läsa »

City Gross först ut med catering

City Gross tar ett stort steg framåt genom att erbjuda en innovativ onlinelösning där kunderna kan köpa catering samtidigt som de handlar sina vanliga matvaror. Som första matkedja i Sverige integrerar City Gross nu möjligheten att beställa catering direkt på deras webbplats, citygross.se.

Fortsätt att läsa »

Coop sänker matpriserna igen

Coop fortsätter att prioritera sina medlemmar genom att sänka priserna på livsmedel. Under fyra veckor från och med den 15 april till den 12 maj kommer ett brett urval av varor att ha nedsatta priser på samtliga Stora Coop och Coop-butiker.

Fortsätt att läsa »

Flera nya butiker och restauranger

Gränbystaden i Uppsala fortsätter att stärka sin position genom etableringen av flera nya butiker och restauranger. Atrium Ljungberg, fastighetsägaren, har säkrat flera nya hyresavtal och under våren öppnar flera spännande butikskoncept sina dörrar.

Fortsätt att läsa »

Mathems ändring får kunderna att rasa

Mathem har nyligen genomfört en förändring som inte har väl mottagits av alla deras kunder. Från och med mitten av mars levereras Mathems varor nu i kartonglådor istället för traditionella påsar, vilket har fått vissa kunder att reagera negativt.

Fortsätt att läsa »

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

https://www.high-endrolex.com/14