Sommarkollektionen från LAKRIDS BY BÜLOW

Foto LAKRIDS BY BÜLOW

Nu är det dags att välkomna sommaren med öppna armar, och vad passar bättre än att göra det med en smakrik sommarkollektion från LAKRIDS BY BÜLOW? Årets kollektion, bestående av två uppfriskande alternativ, återkommande favoriten LÆMON och den nya smaken SOUR STRAWBERRY, lovar att sätta smaklökarna i fokus och ge en känsla av sommar.

LAKRIDS BY BÜLOW presenterar en sommarkollektion utöver det vanliga, där sött möter surt i en perfekt balans. LÆMON kombinerar saltlakrits med uppfriskande citron, virvlat i vit choklad, grädde och vanilj. Resultatet är en harmoni av sötma, syrlighet och sälta som tar dig direkt till sommarens soliga dagar.

Den andra smaken, SOUR STRAWBERRY, är en nyhet som väckts till liv tack vare feedback från LAKRIDS LOVERS-panelen. Den är en kombination av nyskördade gröna jordgubbar och röd lakrits, täckt av vit choklad och ett krispigt grönt sockerskal, vilket ger en oväntad och spännande syrlig twist.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil