Upptäck Fazers härliga godisnyheter för sommaren

Foto Fazer

Sommaren är här och med den kommer en rad spännande och smakrika nyheter från Fazer som lockar till festliga smakupplevelser. Här är en översikt över de senaste tillskotten som finns att upptäcka på butikshyllorna:

Dumle Crunchy Stycksaker:

Dumle Crunchy Salted Caramel: En härlig kombination av mjuk salt kola, mjölkchoklad och salta vetepuffar.

Dumle Crunchy Lakrits: Smakrik mjuk salt lakritskola, täckt av mjölkchoklad och salta vetepuffar.

Karl Fazer Crunchy: Njut av den delikata smaken av kola och mjuk hasselnötsnougat, med ett täcke av salta vetepuffar och Fazer mjölkchoklad.

Geisha Crunchy: En sammetslen mjölkchoklad med två läckra fyllningar – hasselnötsnougat och frasiga rispuffar.

Dumle Summer Mix: Somriga Dumlekolor täckta av sammetslen mjölkchoklad i smakerna hallon, päron och blåbär, erbjuds nu i en mixpåse för en glad smaköverraskning.

Tutti Frutti Paradis: Upplev en tropisk oas med Tutti Frutti Paradis. Denna sommarpåse bjuder på en mix av ljuvliga exotiska fruktsmaker, krispig saltlakrits och sötlakrits.

Tutti Frutti Summer Rings Sour: En tillfällig besökare som ger dig en smakresa med fruktiga och fräscha smakkombinationer som Cola-Citron, Fläder-Äpple, Hallon-Rabarber och Blåbär-Kaktus, täckta av ett syrligt överdrag.

Fazer Lakritsi: Fazer Lakritsi mixpåse erbjuder mjuka, fyllda lakritsbitar i söta och färgglada hjärtformer, med smaker som kola, citron och hallon.

Fazer Lakritsi Sweet presenterar Fazers goda, söta och mjuka lakrits i hjärtformade format som smälter i munnen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil