OKQ8 lanserar bilpool i Alingsås

Foto Pressbild
OKQ8 fortsätter sin satsning på hållbar mobilitet genom att öppna fler bilpooler runt om i Sverige. Nästa stopp är Alingsås, där en ny bilpool etableras i samarbete med fastighetsbolaget Balder. Detta initiativ syftar till att öka tillgängligheten till delade bilar för både boende och arbetande i området.

– Att kunna erbjuda lättillgängliga mobilitetstjänster till företag, kunder och medlemmar har varit vårt fokus under en längre tid. Därför känns det fantastiskt kul att vi nu kan erbjuda alla Alingsåsbor möjligheten att utnyttja vår bilpool, säger Petra Edlund, Head of Mobility på OKQ8.
Enligt OKQ8 står en privatägd bil stilla cirka 95 procent av tiden. Genom att istället dela på resurserna via en bilpool kan både företag och privatpersoner spara pengar, minska trängsel i städerna och reducera sin miljöpåverkan. Bilarna i bilpoolen bokas och låses enkelt upp via OKQ8
app. Den nya bilpoolen i Alingsås kommer att vara belägen vid Balders nyproducerade hyresrätter i Brogården, vilket gör den lättillgänglig för både boende och företag i området.

Med denna satsning ökar OKQ8 sitt nätverk av bilpooler till totalt 120 bilpooler på 30 orter runt om i Sverige. Detta är ett steg i rätt riktning för att främja en mer hållbar livsstil och mobilitet i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil