Söker du en artikel?  

Sök
Stäng denna sökruta.

Läs våra e-magazine

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

20 snabba.

Samarbete för att nå ambitiösa klimatmål

Norrmejerier har inlett ett samarbete med teknologiföretaget Agronod för att ytterligare minska sitt klimatavtryck och noggrant mäta och följa upp sitt hållbarhetsarbete. Genom användning av Agronods klimatberäkningsverktyg kommer Norrmejerier att kunna visa upp deras framsteg på gårdsnivå och fortsätta arbeta mot sina klimatmål.

Fortsätt att läsa »

Skärgårds-Coop utökar med 18 nya bryggor

Coop Butiker & Stormarknader fortsätter att expandera sin populära sommartjänst, ”Skärgårds-Coop”. Inför sommaren 2024 ökas antalet stopp från 35 till 49, med 18 nya angöringsbryggor tillagda. Premiärturen startar torsdagen den 13 juni och fortsätter fram till fredagen den 23 augusti.

Fortsätt att läsa »

Ullared-profilen kastas ut från varuhuset

Ullared-profilen Hawsar ”Tango-Hasse” Marif har tvingats stänga sin frisörsalong efter 16 år. Beslutet kommer från Ullareds ledning, och nu förklarar VD Patrik Levin anledningen bakom detta. Levin betonar att Ullareds ledning har försökt hitta en ny plats för Hasse, men att det inte funnits någon lämplig lokal tillgänglig.

Fortsätt att läsa »

Halloumi firade 40 år i Sverige

Fontana firade 40-årsjubileet av halloumi i Sverige med en stor folkfest vid huvudkontoret i Tyresö. Närmare tusen besökare deltog i festligheterna, där de bjöds på halloumi i olika former, underhållning och shopping i gårdsbutiken.

Fortsätt att läsa »

Räkna med starkare krona – efter semestern

Efter flera år av svag utveckling ser den svenska kronan ut att stärkas, enligt Handelsbankens nya konjunkturprognos. Men sommarresenärer kan bli besvikna, då lyftet väntas ske först efter semestern. Detta betyder att reskassan för semesterfirare förblir oförändrad på kort sikt.

Fortsätt att läsa »

Inviger toppmodern logistikanläggning

För att möta livsmedelsbranschens ökade efterfrågan på cirkulära lådor och pallar har Svenska Retursystem (SRS) öppnat en ny logistikanläggning i Vaggeryd. Den nya anläggningen, som invigs idag, kommer att främja mer hållbara och effektiva flöden av livsmedel i Sverige.

Fortsätt att läsa »

Favoriterna har blivit 25 procent dyrare

Glassälskare i Sverige har fått känna av kraftiga prisökningar. Klassiker som Magnum, Piggelin och Daimstrut har stigit med över 25 procent i pris under de senaste tre åren.Om du har märkt att din favoritglass blivit dyrare har du alltså rätt.

Fortsätt att läsa »

Shoan Etemadi utsedd till ny VD

Hemköpskedjans nuvarande vice vd och försäljningschef, Shoan Etemadi, har rekryterats till rollen som vd för Hemköpskedjan och kommer att efterträda Simone Margulies från den 15 augusti 2024, då Simone tillträder rollen som vd och koncernchef för Axfood.

Fortsätt att läsa »

Firar Danmarksöppning med Nationell butiksfest

Den 24 maj 2024 slås portarna upp till den senaste Big Dollar-butiken på Hjørringvej 121 i Frederikshavn. Denna nya butik, som sträcker sig över nästan 2 800 kvadratmeter, kommer att erbjuda ett brett sortiment inom bland annat inredning, kök, leksaker, hygien, snacks och dryck – allt till riktigt låga priser.

Fortsätt att läsa »

Svensk köttrestaurang bland de tio bästa

Restaurang AG i Stockholm har rankats som en av världens tio bästa köttrestauranger av The World’s 101 Best Steak Restaurants. Detta är en stor framgång för den svenska restaurangscenen och en bekräftelse på AG:s höga kvalitet och expertis inom kött.

Fortsätt att läsa »

Ny vd för PostNord Sverige

PostNord Sverige har utsett Peter Gisel-Ekdahl till ny vd. Han tillträder sin nya roll den 3 juni 2024, efter att ha varit vd för det globala specialfraktföretaget Envirotaine och haft omfattande internationella erfarenheter och en gedigen meritlista inom ledande roller i globala industribolag.

Fortsätt att läsa »

Vårens nyheter från Arla

Arla presenterar en rad spännande nyheter som nu finns tillgängliga i matbutikernas mejerikylar. Bland nyheterna finns en innovativ mjölkdryck, en unik fruktyoghurt och proteinrika mellanmål för den som är på språng.

Fortsätt att läsa »

Bjuder in till Vitamin Well Run of Hope

Nu bjuds alla – löpare, familjer, företag eller kompisgäng – in till den nionde upplagan av Vitamin Well Run of Hope i Hagaparken. Evenemanget, som arrangeras till förmån för Barncancerfonden, kombinerar fysisk aktivitet med insamlingar för att stödja barncancerforskningen.

Fortsätt att läsa »

OLW och Felix samverkar för Skåne

Den 22 maj är Biologiska mångfaldens dag, och OLW och Felix firar genom att delta i projektet Hela Sverige Blommar. Genom att så blomsterremsor tillsammans med sina kontraktsodlare i Skåne, strävar de efter att stödja pollinerande insekter och främja den biologiska mångfalden.

Fortsätt att läsa »

Svenskarna älskar att odla tomater

Odlingssäsongen är här och fler än sex av tio svenskar odlar något ätbart hemma i år. Tomater är populärast, men unga odlare satsar också gärna på örter och chili. Bekämpningsmedel ratas av nästan alla hemmaodlare, visar en undersökning från KRAV.

Fortsätt att läsa »

HVO för alla transporter av råvaror

Kiviks Musteri tar ett betydande steg mot hållbarhet genom att övergå till HVO-bränsle för sina tankbilar, vilket drastiskt minskar företagets koldioxidutsläpp. Denna förändring började den 1 maj och är ett viktigt steg i företagets övergripande miljöstrategi.

Fortsätt att läsa »

Grillar in sommaren med Coop

Mästerkocken Stefan Ekengren tar grillningen till nästa nivå i en serie sociala mediefilmer med Coop. Med fokus på enkelhet och kreativitet visar Ekengren hur man använder kött och säsongens grönsaker för att skapa smakrika grillrätter.

Fortsätt att läsa »

Expanderar med ny restaurang

Den svenska salladspionjären Picadeli har öppnat sin senaste restaurang i Gårda, Göteborg. Med detta steg fortsätter Picadeli att erbjuda hälsosam snabbmat till fler kunder, med fokus på fräscha råvaror och innovativa koncept.

Fortsätt att läsa »

Följ oss

Copyright ©2024
designpartner: www.simboads.com

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Responsible publisher: Dunia Jamil

https://www.high-endrolex.com/14