Alkoholfria Nyheter

Foto Pressbild

P.Lex Pure är ett friskt och fruktigt alkoholfritt mousserande vin gjort i Italien på samma druva som Prosecco, framtaget av artisten och sommelieren Petter Alexis. Drycken passar som fördrink, till lättare rätter eller fruktiga desserter. Finns att beställa på Stockfiller!

Rek. Butikspris: 45 kr

Pazzione Zèro – Årets produkt på Mathem 2021!
Pernilla Wahlgren har de senaste åren släppt flera viner som hyllas av både press och fans. Men fansen har också länge efterfrågat ett alkoholfritt alternativ och nu är Pazzione Zèro äntligen här! 

Rek. Butikspris: 52 kr 

Pierre Chavin Sauvignon Zéro:
Du känner säkert igen det blommiga vinet som år efter år hyllas med fina recensioner. Nu finns vinet även som alkoholfritt! Bakom Pierre Chavin står en kvinna – Mathilde Boulachin – en av få kvinnor i Frankrike att vara VD och grundare av ett vineri. Hon drivs av att skapa eleganta och hållbara viner som andas södra Frankrike. Något hon lyckats med! De alkoholfria vinerna från Pierre Chavin har tidigare serverats på bland annat Nobelfesten.

Rek. Butikspris: 49 kr 

Pierre Zéro Signature 
Inspirerat av Champagne gjort på franska ekologiska chardonnay-druvor. Pierre Chavins alkoholfria premiumbubbel!

Rek. Butikspris: 62 kr

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil