Äntligen cashewnötter med smak av Brynt smör & Havssalt från Exotic Snacks

Det nya året inleds med en innovativ och trendig smak – Cashew med smak av Brynt smör & Havssalt. Och inte nog med det, även två riktigt goda premiumnötter – Grekisk Pistagenöt och Kanderad Pekan Kanel & Havssalt.

Nyhet! Exotic Snacks Cashew med smak av Brynt smör & Havssalt 140 g

Smaksuccén Brynt smör äntligen med Cashewnötter. Väldigt goda, knapriga och rostade cashewnötter smaksatta med en knäckig smak av Brynt smör och Havssalt.  Magiskt goda som snacks, utmärkta till ost- och charkbrickan eller som energiboost. Förpackade i en smart återförslutningsbar påse, vikt 140 g. Och troligtvis det godaste snackset i hela hyllan! 

Nyhet! Exotic Snacks Grekisk Pistagenöt Rostad och Saltad 100 g
Vår underbara Grekiska Pistagenöt är härligt rostad och saltad. Dessa knapriga, grekiska pistagenötter har ett vackert rosaskimrande skal, grön kärna och en intensiv, balanserat syrlig och alldeles oemotståndlig smak. Vi rostar dem varsamt och saltar dem lagom. Njuts bäst som den är i sällskap med vänner och en god dryck. Förhöjer även både desserter och sallader.

Nyhet! Exotic Snacks Kanderad Pekan Kanel & Havssalt 100 g
Våra lyxiga naturligt milda, lagom söta och otroligt goda pekannötter har här fått ett karamelligt, knaprigt täcke med smak av kanel som sist men inte minst toppats med havssalt. Helt otroligt gott när salt och sött möts. Extra lyxigt att bjuda på om du klarar av att dela med dig av denna underbara nöt!

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil