Cloetta finalist i Årets leverantör

Cloetta finalist i Årets leverantör
Glada miner när Cloetta är i final om Årets leverantör vid Dagligvarugalan. Foto: Pressbild Cloetta
Cloetta är en av finalisterna i ”Årets leverantör” inför Dagligvarugalan 2021 och ”mycket stolta över nomineringen”, konstaterar man hos företaget.

Cloetta är en av finalisterna i ”Årets leverantör” inför Dagligvarugalan 2021 och ”mycket stolta över nomineringen”, konstaterar man hos företaget.

Dagligvarugalan är branschens galakväll där medarbetare och företag i dagligvarubranschen runt om i landet står i fokus,.
Under kvällen delas det ut priser i en rad olika kategorier som till exempel Årets butik, Årets ekoinsats och Årets leverantör.

Det är i den sistnämnda kategorin Cloetta nu föreslagits, meddelar försäljningsdirektören Cecilia von Perglas.
– Vi är mycket stolta över nomineringen och att det arbete som vi lägger ner både centralt och lokalt för att driva kategorin tillsammans med kund uppmärksammas, säger von Perglas.

– På fredag den 3 september är det dags för audition, där jag och Jonas Giliusson, försäljningschef, får tillfälle att presentera för juryn varför just Cloetta Sverige är Årets leverantör, tillägger hon.
Vinnaren offentliggörs sedan på Dagligvarugalan i Stockholm den 15 november.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil