Cloetta finalist i Årets leverantör

Cloetta finalist i Årets leverantör
Glada miner när Cloetta är i final om Årets leverantör vid Dagligvarugalan. Foto: Pressbild Cloetta
Cloetta är en av finalisterna i ”Årets leverantör” inför Dagligvarugalan 2021 och ”mycket stolta över nomineringen”, konstaterar man hos företaget.

Cloetta är en av finalisterna i ”Årets leverantör” inför Dagligvarugalan 2021 och ”mycket stolta över nomineringen”, konstaterar man hos företaget.

Dagligvarugalan är branschens galakväll där medarbetare och företag i dagligvarubranschen runt om i landet står i fokus,.
Under kvällen delas det ut priser i en rad olika kategorier som till exempel Årets butik, Årets ekoinsats och Årets leverantör.

Det är i den sistnämnda kategorin Cloetta nu föreslagits, meddelar försäljningsdirektören Cecilia von Perglas.
– Vi är mycket stolta över nomineringen och att det arbete som vi lägger ner både centralt och lokalt för att driva kategorin tillsammans med kund uppmärksammas, säger von Perglas.

– På fredag den 3 september är det dags för audition, där jag och Jonas Giliusson, försäljningschef, får tillfälle att presentera för juryn varför just Cloetta Sverige är Årets leverantör, tillägger hon.
Vinnaren offentliggörs sedan på Dagligvarugalan i Stockholm den 15 november.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil