Apohem börjar med videorådgivning

Foto Pressbild
Nätapoteket Apohem väljer nu att lansera videorådgivning med farmaceuter. Samtidigt har en ny sajt lanserats och öppettiderna förlängts.

Nu tar Apohem nästa kliv mot målet att skapa den bästa kundupplevelsen, och blir först ut av apoteken att erbjuda videorådgivning med farmaceuter, skriver nätapoteket i en pressrelease. 
Man har även lanserat en ny sajt och förlängt öppettiderna.Rådgivningen beräknas ta 3-5 minuter per kund, är helt kostnadsfri och innebär inget köpkrav. Det krävs ingen tidsbokning, utan kunden skriver direkt i kundservice-chatten om hen önskar videorådgivning, sammanfattar nätbolaget.

– Det är såklart kul att vara först med videorådgivning men det viktiga är att vi förhoppningsvis kan hjälpa fler med sina apoteksärenden online på ett tryggt och personligt sätt, säger Apohems vd Gustav Hasselgren. 

– Många av våra kunder kontaktar oss redan genom chatt, mejl och telefon, men video lägger till en ny dimension av personlig kontakt som vi ser fram emot, tillägger Hasselgren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil