Färdigtestat och klart för att rullas ut nu

Färdigtestat och klart för att rullas ut nu
Foto: Ploq
Fyra pilotbutiker har testats och utvärderats med godkänt betyg. Nu ska konceptet PLOQ rullas ut till alla Shells ”Välkommen in”-enheter från nyår.

Fyra pilotbutiker har testats och utvärderats med godkänt betyg. Nu ska konceptet PLOQ rullas ut till alla Shells ”Välkommen in”-enheter från nyår.

Fyra pilotbutiker har testats och utvärderats. Resultatet har blivit med beröm godkänt och vid årsskiftet börjar utrullningen som ska resultera i att samtliga 105 Shell-Välkommen in blir PLOQ, skriver Convenience Stores.
– Vi har satsat jättestort och fått ett magiskt utfall, säger Sofie Westman hos Shell till sajten.

Bakgrunden är att St1 sade upp sitt avtal med Reitan och 7-Eleven för att istället driva butikerna på Shell-stationerna i egen regi.
Sedan profilerade man först om till konceptet ”Välkommen in” men valde därefter att utveckla PLOQ som nu alltså ska ut över hela landet efter en framgångsrik pilot hos fyra stationer.

– Vi är jättestolta över allt vi åstadkommit. Inte minst över drivkraften hos våra kundlöftesvärdar att göra denna förändringsresa, säger Shells Sofie Westman till Convenience stores sajt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil