Årets Tomteglass – en chokladask

Foto Pressbild
Chokladask är namnet på årets Tomteglass i limiterad upplaga från SIA Glass. Gjord av krämig chokladgräddglass med rostade kanderade hasselnötter och kakaosås är den en dröm för alla pralinälskare.

Förpackningen har i år en design som ger möjlighet att använda burken som presentförpackning i återbrukets tecken.

Det är sjunde året i rad som glassfabriken i Slöinge presenterar en glassmak i begränsad upplaga till julsäsongen. Smakerna har tidigare hyllat svensk jul med dess klassiska godsaker och traditioner, och i år förenas traditionen av julens chokladask med SIA Glass Tomteglass för att skapa en oförglömlig julupplevelse.

Glassen passar perfekt som present och bjuder på en etikett där man kan skriva en julhälsning. Dessutom har förpackningen designats så att den kan återanvändas som en presentförpackning, vilket främjar återbruk och minskar avfallet.

Tomteglass Chokladask tillverkas som alltid på den halländska glassfabriken med färsk grädde från svenska gårdar. Denna limiterade upplaga av Tomteglass finns i butik endast under en begränsad tid, från vecka 44, så pralinälskare bör passa på att prova denna juliga smaksensation.

Läs mer här:

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil