Arla Foods sätter scenen för Jörd

Foto Trend Publishing Scandinavia AB
Under ett välbesökt pressevent på Stallet på Söder i Stockholm, tog Arla Foods scenen för att avslöja sitt senaste tillskott till familjen av växtbaserade produkter - Jörd. Denna nya linje av hälsosamma och smakfulla alternativ till frukost presenterades med stil och smak.
Evenemanget blev ännu mer minnesvärt tack vare närvaron och kockkonsterna från ingen mindre än kändiskocken Albin Edberg. Han trollade fram en imponerande trerätters frukost, utformad kring det nya Jörd-sortimentet. Med de sex nya produkterna som lanseras i vecka 7 blev det en upplevelse utöver det vanliga.
En smakresa genom frukostens värld
Gästerna bjöds in på en resa genom olika smaker och konsistenser, skapade med omsorg och fantasi av Albin Edberg. Från den vispade havregurten med havtorn, citrontimjan och macadamianötter, till den rostade hampa- och havregröten serverad med skummad hampadryck, rostade hampafrön och hjortron, var varje rätt en hyllning till det naturliga och näringsrika.
Avslutning med en parfait av jordgubbsgurt och vit choklad
Evenemanget kulminerade i en himmelsk parfait gjord på jordgubbsgurt och vit choklad, en perfekt avslutning på den fantastiska frukostbuffén. För att komplettera denna kulinariska fest erbjöds gästerna också möjligheten att njuta av en uppfriskande kopp kaffe eller te, ackompanjerat av Jörd Barista, en nylanserad produkt som förhöjer varje dryckesupplevelse.
Slutsats
Arla Foods lyckades verkligen imponera på publiken med sitt nya varumärke Jörd och dess innovativa produkter. Med en kändiskocken vid rodret blev presseventet en succé och ett minnesvärt tillfälle för alla närvarande att uppleva frukostens magi på ett nytt och spännande sätt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil