Biltema expanderar till Örnsköldsvik

Foto Biltema
Biltema har med glädje meddelat att man kommer att etablera sig i Örnsköldsvik med ett imponerande nytt varuhus på 7300 kvadratmeter, inklusive det populära Biltema Café. Efter många års arbete har bygglovet äntligen beviljats, och arbetet för att förverkliga detta spännande projekt kommer att starta omgående.

Markarbetet kommer att påbörjas den 22 maj, och varuhusets tak kommer att utrustas med solceller för att använda förnybar energi och minska klimatpåverkan. Det nya varuhuset kommer att erbjuda kunderna ett omfattande sortiment av prisvärda och högkvalitativa produkter inom fritid, hem, bygg, bil och mycket mer. Med sina generösa 7300 kvadratmeter kommer varuhuset att vara en destination där kunderna kan hitta allt de behöver under ett och samma tak. Dessutom kommer Biltema Café att finnas tillgängligt för besökarna, vilket ger dem möjlighet att njuta av en trevlig stund och förfriska sig under sin shoppingupplevelse.

Etableringen av varuhuset i Örnsköldsvik är ett viktigt steg i Biltemas tillväxtstrategi och engagemang för att nå ut till fler platser runt om i landet. Genom att använda solceller och bergvärme kommer varuhuset att bidra till en hållbar framtid och minska sin klimatpåverkan.

”Vi är mycket glada över att kunna etablera oss i Örnsköldsvik och erbjuda vårt breda sortiment av produkter samt vårt populära Biltema Café. Vi har arbetat hårt för att få bygglovet beviljat och ser fram emot att påbörja markarbetet så snart som möjligt. Vårt mål är att öppna varuhuset under 2024 och välkomna kunderna till en fantastisk shoppingupplevelse med möjligheten att njuta av god mat och dryck på Biltema Café”, säger Adelina Voci, Vice VD på Biltema.

Biltema ser fram emot att samarbeta med lokala entreprenörer och intressenter under byggprocessen och strävar efter att skapa en positiv inverkan på Örnsköldsviks samhälle. Med denna etablering kommer Biltema att erbjuda sina produkter och service till invånarna i Örnsköldsvik och bidra till den lokala ekonomin. Det är ett spännande kapitel i Biltemas fortsatta framgångssaga.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil