De vann Arla guldko 2020

De vann Arla guldko 2020
Så här ser guldkon ut – och här nedan är alla vinnarna 2020. Foto: Pressbild Arla

Köping, Svedala, Visby, Vingåker – därifrån kommer vinnarna i Arla guldko 2020. Final och prisceremoni måndag och i år fick den förstås ske digitalt.

Sagostugans förskola i Köping, Aggarpsskolan i Svedala, Guteskolan och Gutegymnasiet i Visby samt Slottsskolans och Vingåkers kommuns initiativ #Paybackgeneration är årets vinnare i var sin kategori i Arla Guldko 2020.

Finalen och prisceremonin genomfördes digitalt under måndagseftermiddagen.

– Alla finalister i årets tävling imponerar starkt med sitt engagemang, kompetens och yrkesskicklighet. Det är små detaljer som skiljer dem åt, särskilt i år. Jurygrupperna har därför haft ett extra omfattande arbete med att utse vinnarna, säger Maja Nordström, projektledare för Arla guldko.

Arla guldko startade år 2000 som ett initiativ för att hylla vardagshjältar i den offentliga måltiden.

Med tävlingen vill Arla driva på utvecklingen och sprida vardagshjältarnas arbetssätt med bland annat kvalitet, hållbarhet, råvaror i säsong, minskat svinn och pedagogik, sammanfattar företaget. Tävlingskategorierna i Arla Guldko 2020 är Bästa matglädjeförskola, Bästa matglädjeskola, utmärkelsen Årets guldstjärna som går till den eller dem som direkt eller indirekt bidrar till att utveckla det offentliga köket, samt det nyinstiftade priset Årets frukostlyft.

Det nya priset går till den skola som har gjort ett riktigt lyft för att elever ska få en bra start på dagen genom frukost.

Här är vinnarna i Arla guldko 2020
Bästa matglädjeförskola – förskolan Sagostugan i Köping
Bästa matglädjeskola – Aggarpsskolan i Svedala
Årets frukostlyft – Guteskolan och Gutegymnasiet i Visby
Årets guldstjärna – initiativet #Paybackgeneration, Slottsskolan och Vingåkers kommun

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil