Bygger ihop svensk och norsk logistik

Foto MostPhotos
Scanlog expanderar till Norge och öppnar kontor på Gardermoen. Ambitionen är att knyta ihop och utveckla logistiken kostnadseffektivt och miljösmart.

Scandinavian Logistik Partners står det på dörren när man idag slår upp porten till kontoret på flygplatsen Gardermoen utanför Oslo.
Det innebär att det svenska moderbolaget Scanlog, till vardags, expanderar och utsträcker sitt erbjudande inom transporter på järnväg, sjö, bil och flyg till de norska kunderna.

Vegard Kristiansen leder arbetet och går tillsammans med Lars Ola Gunnarsson, som bland annat arbetat inom Panalpina, in som partner i bolaget.

– Jag ser verkligen framemot att tillsammans med vårt nya team i Oslo och teamen i Stockholm, Göteborg och Malmö äntligen kunna erbjuda norska kunder ekonomiskt och miljömässigt hållbara transporter till och från Norge med alla transportsätt och på ett fullt transparent sätt, säger Vegard Kristiansen. 

– Scanlogs fokus på Ansvarsfull Logistik – en kostnadseffektiv logistik med minskad miljöpåverkan och högre kvalitet där digitalisering är centralt passar inte bara mitt eget sätt att tänka, det är något som verkligen saknats på den norska marknaden, tillägger Kristiansen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil