Paradiset kan få ny ägare

Entrén till Paradiset kommer återigen slås upp efter konkursen. Johannes Cullberg köpte tillbaka varumärket. | Foto: Paradiset
En dryg månad efter konkursen finns flera som vill driva ekokedjan Paradiset vidare. Varumärket lockar flera intressenter, enligt konkursförvaltaren.

23 mars försattes ekokedjan Paradiset i konkurs. En stort satsande utmanare till de traditionella kedjorna tvingades därmed bita i gräset. Nu säger konkursförvaltaren att flera intressenter finns som vill ta över varumärket.

Sveriges godaste matmarknad AB var det bolag som ägde Paradisets butiker.
Vid konkursen kvarstod butiken på Södermalm och den på NK i Stockholm.

Konkursförvaltarens inledande inriktning var på försäljning av varulagren i de två butikerna och därefter möjligheten att sälja inventarier från butikerna. Vid sidan av det finns immateriella tillgångar som exempelvis varumärket Paradiset och det röner nu intresse, enligt konkursförvaltaren Louise Sjödahl.

– Det finns flera intressenter för varumärket. Nu infordrar vi anbud på respektive bolagsrörelse. Mitt uppdrag är att försöka få till så bra bud som möjligt, säger hon till Livsmedel i fokus.
Enligt Sjödahl ska försäljningsprocessen vara ”klar inom den närmaste tiden” eftersom de som är intresserade av att köpa varumärket vill ta över det så snart som möjligt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil