Hur ska handeln framtidsrusta?

Framtidens koncept och nya lösningar. Det står i centrum 11 februari i Malmö börshus där handelns stora frågor ska dryftas. Hur kan fysiska butiker och köpcentrum rusta och utvecklas i tuff konkurrens?

Hur kan fysiska butiker och köpcentrum rusta sig och utvecklas i den tuffa konkurrensen från näthandel och sämre konjunkturutsikter? Och hur ska hotellen klara attraktivitet och lönsamhet med alla nyetableringar och digitala mellanhänder som växer fram?

Under en heldag på Malmö börshus 11 februari är tanken att man ska gå på djupet i de här frågorna. Och då så många talat om att handelskrisen kanske mer är en fastighetskris blir den här heldagen speciell då handel och fastighetsbransch möts brett.

– Vi går på djupet kring läget för fysisk handel idag och vilka nya trender och koncept som kan utveckla handeln. Vi får höra om nya, spännande satsningar och hur butiker och hotell rustar för morgondagens konsumenter, utlovar arrangörerna.

Olof Andersson, vd Trianon, Peter Syrén, vd Middroc, lennart Sten, vd Svenska handelsfastigheter, är några av de som representerar fastighetsägare som investerar och ser möjligheter i ett tufft läge och ska berätta hur de vågar tro på goda tider även framöver.
Även Björn Arnek, chefsekonom Annordia, och Tam retails Anna K Johansson finns med under dagen.

Konsumentantropologen Katarina Graffman, ska gå på djupet om hur morgondagens konsumenter fungerar i den nya selfievärlden.
Dessutom ska Synsam visualisera hur man gått mot strömmen och lyckats kombinera digitalisering med fler besök i de fysiska butikerna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil