Choose your break

Foto Pressbild

Nyheter från KitKat familjen!

KitKat är ett av Nestlés ledande chokladvarumärken och representerar en unik kombination av tradition och innovation. Chokladen introducerades redan år 1935 och har sedan dess fått fans över hela världen. Håll i hatten, för nu introducerar Nestlé tre nya KitKat smaker på den svenska marknaden – en unik variant för alla! Smakerna består av: Hasselnöt, Mörk choklad och Vit choklad.

KitKat Hasselnöt

Ny variant på vår omtyckta KitKat 4- finger med en läcker hasselnötstwist. Består av ett krispigt kex överdragen med en len mjölkchoklad, berikad med den nötiga smaken av hasselnötter.

KitKat Vit choklad

Ny variant på vår omtyckta KitKat 4-finger med smak av vit choklad. Består av ett krispigt kex , överdragen med en len vit choklad istället för den traditionella mjölkchokladen.

KitKat Mörk choklad

Ny variant på vår omtyckta KitKat 4-finger med smak av mörk choklad. Består av ett krispigt kex, överdragen med en len mörk choklad istället för den traditionella mjölkchokladen.

Rek. Butikspris: 8,90kr

Lanseringsvecka: 7

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil