Nu har Jureskogs öppnat även i Kalmar

Nu har Jureskogs öppnat även i Kalmar
Nu syns Jureskogs stolta logga även på Hansaområdet i Kalmar. Foto: Pressbild Jureskogs
Expansionstakten är tänkt att vara hög och nu har Jureskogs invigt sin restaurang i Kalmar också. Avtal är skrivna för ytterligare fyra städer.

Expansionstakten är tänkt att vara hög och nu har Jureskogs invigt sin restaurang i Kalmar också. Avtal är skrivna för ytterligare fyra städer.

När Jureskogs, Johan Jureskogs hamburgerkedja, förra veckan öppnade på Hansaområdet i Kalmar, var det kedjans åttonde restaurang.
Tanken är att fortsätta expansionen och avtal är skrivna för preliminära etableringar ibland annat Linköping, Trollhättan, Eskilstuna och Uppsala.

I södra och sydöstra Sverige finns för övrigt fler planer vid sidan av Kalmar.
– Vi tittar lite på Oskarshamn, Karlskrona och Växjö. Pengar är fantastiskt, men det här handlar mer om att skapa ett legacy. Vi vill ju att Jureskogs om 30 år ska bli lika vanligt som Max eller McDonald’s. Det är mitt mål med det här, sade Johan Jureskog till Kalmar-Posten i samband med att man öppnade i Kalmar.

Närmast för Jureskogs kommer nu en invigning i Uppsala, i norra delen av Gränbystaden, i höst och sedan om en etablering i Eskilstuna med invigning sista kvartalet i år.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil