City Gross först ut med catering

Foto Pressbild
City Gross tar ett stort steg framåt genom att erbjuda en innovativ onlinelösning där kunderna kan köpa catering samtidigt som de handlar sina vanliga matvaror. Som första matkedja i Sverige integrerar City Gross nu möjligheten att beställa catering direkt på deras webbplats, citygross.se.

Tidigare var det endast möjligt att beställa catering från City Gross antingen i butik eller via ett formulär på deras webbplats. Efter ett framgångsrikt pilotprojekt i två av deras butiker utvidgar de nu konceptet till en gemensam lösning för både e-handel och cateringbeställningar. Genom att inkludera cateringprodukter bland de vanliga matvarorna i e-handeln blir det enklare för kunder att samtidigt beställa alla nödvändiga komponenter för sin tillställning. Detta kan göras i samband med den vanliga veckohandlingen.

”Andreas Malberg, Chef för E-handel, kommenterar: ”Tack vare våra testbutikers engagemang och feedback, tillsammans med den positiva responsen från våra kunder, har vi kunnat utveckla en lösning som nu har lanserats. Detta är ett viktigt steg för att förbättra våra kunders köpupplevelse, och vi hoppas att den kommer att välkomnas även av kunderna i våra övriga butiker.”

Så här fungerar det:

  • Kunden beställer sin catering online, väljer upphämtningstid och betalar online med betalkort eller Klarna.
  • Beställningen hämtas upp i E-handeln (”Hämta Här”) på samma sätt som vanliga matvaror.
  • Catering kan hämtas ut måndag till söndag.
  • Beställningen måste göras senast tre vardagar innan önskad upphämtning.
  • Eventuella ändringar eller avbokningar måste göras senast tre dagar innan upphämtning.
  • För cateringbeställningar via disk i butik eller telefon hämtas beställningen fortsatt från butikens delikatessavdelning.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil