Nu helt klart var Ica ska bygga i Östhammar

Nu helt klart var Ica ska bygga i Östhammar
Foto: Mostphotos
Ica planerar en ny butik i Östhammar. Det blir en Ica Supermarket och nu har man fått bygglov för butiken. Någon tidtabell för bygget finns ännu inte.

Ica planerar en ny butik i Östhammar. Det blir en Ica Supermarket och nu har man fått bygglov för butiken. Någon tidtabell för bygget finns ännu inte.

Ica har en tid planerat för en ny butik i Östhammar och nu finns ett bygglov på plats för den enligt bygglovet cirka 1 500 kvadratmeter stora butiken.

Butiken, en Ica Supermarket, ska ligga på Energivägen, på andra sidan vägen sett från Coop, Jysk och Ö o B, och på den plats där det tidigare bland annat fanns en gokartbana.

I anslutning till butiken blir det ett Apotek hjärtat och utanför den ett 80-tal p-platser av vilka några blir laddstationer för elbilar.

Bygglovet är nu alltså beviljat av kommunen men från Ica kan man i dagsläget inte uttala sig om när man tänkt att butiken ska stå invigningsklar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil