City Gross har haft nyöppning i Falun

Foto Pressbild
Citygross bjöd på en rejäl matfest när man återöppnade sin butik i Falun efter en rejäl och omfattande renovering av butiken.

Under det senaste året har City Gross i Falun genomgått en helrenovering. Samtidigt har butiken på Tallen haft öppet för sina kunder. 
Men nu är äntligen renoveringen genomförd och byggmaterialet är nedpackat. – Det känns såklart väldigt kul att få visa upp vår nya butik. Den är mer kundanpassad så även om kvadratmetrarna är färre har vi ett bättre utbud till kunderna nu. Jag hoppas alla ska tycka lika mycket om den som vi gör, säger butikschefen Peter Jansson.

Förra veckans torsdag var starten för nyöppningen och sedan höll man fest i butiken hela veckoslutet.
– Minisemlor, godisregn, korvgrillning, pizzabak, kött- och fiskauktion ihop med några kanonbra kampanjer, summerar Peter Jansson aktiviteterna vid nyöppningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil