Nytt modeföretag ska öppna i Gränbystaden

Nytt modeföretag ska öppna i Gränbystaden
Foto: Atrium Ljungberg
Återhämtning för mode och skor och som ett tecken ytterligare på det kommer nu en nyetablering för ett modeföretag i Gränbystaden i Uppsala.

Återhämtning för mode och skor och som ett tecken ytterligare på det kommer nu en nyetablering för ett modeföretag i Gränbystaden i Uppsala.

Senaste konjunkturbarometern visade att kläd- och skohandeln nu ser en återhämtning eftre de hårda tiderna där senast pandemiläget varit ett gigantiskt hinder för branschen.
Nu ökar försäljningen både i fysiska butiker och digitalt och nu kommer ytterligare en liten positiv indikation.

I Uppsala meddelar Atrium Ljungberg, fastighetsbolaget som äger Gränbystaden, att man skrivit ett nytt hyresavtal med en kedja som etablerar sig i gallerian.
Det handlar enligt fastighetsbolaget om ”en stor modeaktör” som vill öppna en butik på drygt 1 000 kvadratmeter.

Vilken kedja det handlar om är ännu inte officiellt, skriver fastighetsbolaget till unt.se som var först med nyheten.
– Vi är igång och anpassar lokalen för deras ankomst. Öppning är preliminärt planerad till slutet av oktober. Det är all information jag kan släppa i nuläget, skriver Gränbystadens fastighetschef Thomas Levander i ett mejl till unt.se.

I Gränbystaden finns sedan tidigare ett 30-tal butiker med ett moderelaterat sortiment.
H&M, Åhléns och MQ Marquet är tre av dem och nu får de alltså sällskap av en ny spelare.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil