Munskyddsautomat till Ica Maxi-butik

Munskyddsautomat till Ica Maxi-butik
Fredrik Nilsson, Vita hästen, Niklas Andersson, Ica Maxi, och Jim Hubner, Biovisor. Tror vi. Foto: Pressbild Biovisor
Biovisor healthcare har nu ställt ut en av sina munskyddsautomater vid Ica Maxi i Ingelsta, Norrköping, i ett samarbete där även Vita hästen ingår.

Biovisor healthcare har nu ställt ut en av sina munskyddsautomater vid Ica Maxi i Ingelsta, Norrköping, i ett samarbete där även Vita hästen ingår.

I samarbete med hockeylaget Vita hästen och Ica Maxi Norrköping har Biovisor healthcare ställt ut en av sina munskyddsautomater i entrén till Ingelsta shopping, precis utanför Ica Maxi för att vara exakt.
– Vi vill att alla ska känna sig trygga när man går och handlar och på det här sättet finns det lättillgängligt för alla som känner att de vill ha ett munskydd på sig men kanske inte vill köpa en hel låda, säger produktkoordinator Jim Hubner hos Biovisor.

En del av intäkterna från automaten går till Vita hästen för att stödja klubben.
På  automatens skärm rullar en film där man kan se kommande matcher för Vita Hästen och även få information om spelare och nyförvärv.

I munskyddsautomaten kan man köpa munskydd i 2-pack i Biovisors nya svartmelerade färg. Många konsumenter föredrar att ha munskydd i svart istället för det klassiska blå som används mycket i vården.
– Många svarta munskydd är i tyg och det är fortfarande oklart hur pass mycket skydd ett sådant munskydd ger, därför är det kul att vi kan erbjuda CE-märkta munskydd av högsta skyddsklass i den här färgen, menar Jim Hubner.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil