Snart färdigsökt hos Lidl

Just nu pågår jakten på projekt som kan ge snabbare omställning till mer hållbara livsmedelssystem, påpekar Lidl. | Foto från MostPhotos
På söndag, 13 september, går tiden ut för att ansöka om pengar från Lidl i ”Hållbarhetsakuten” till projekt för att skapa hållbara livsmedelsystem.

Just nu pågår jakten på projekt som kan ge snabbare omställning till mer hållbara livsmedelssystem, påpekar Lidl.
”Hållbarhetsakuten” är årets tema för Lidl future initiatives där elva miljoner kronor delas ut till utvalda tidskritiska projekt.

Stora som små projekt med hållbarhet i fokus kan söka stöd fram till den 13 september.
Fem av Sveriges ledande experter står redo att granska inkomna ansökningar.

Pengarna har Lidls kunder bidragit med genom en prishöjning på plastpåsar.
– Jag vill se många sökanden med idéer och projekt som på riktigt ger effekt på omställningen av våra matsystem. Stora och radikala idéer som kan ändra saker i grunden, säger Johan Jörgensen vid Sweden foodtech, en av experterna i panelen som ska bedöma ansökningarna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil