Coop Digestive Kex Bäst

Foto Pressbild
I Allt om Mat's stora test av Digestivekex, har Coop tagit hem förstaplatsen och belönats med titeln "Bäst i test".

Deras kex beskrivs som ”spröda med perfekt balans mellan olja, sötma och sälta”. Testets andraplats gick till Xtra, Coop’s andra varumärke, som erbjuder ett likvärdigt kex till ett pris som är cirka tre kronor billigare per paket.

Minna Björklund, Chef EVM Sortiment på Coop Sverige, kommenterade glädjande nyheten och betonade företagets engagemang för att erbjuda hög kvalitet till sina medlemmar och kunder. Digestivekex har en särskild plats i många kunders hjärtan och kan njutas tillsammans med en kopp te efter en höstpromenad eller som en del av en ostbricka en helgkväll.

Dessutom har Coop nyligen lanserat en fiberrik variant av Digestivekex, Digestive fullkorn, för att ytterligare bredda sitt sortiment av detta populära kex med anor från 1800-talet.

Coop har även tidigare fått utmärkelser för sina produkter, inklusive Coop fetaost, Coop Havredryck, Coop frasvåfflor, och flera andra under sina varumärken Coop, Xtra och Änglamark. Dessa framgångar visar på Coop’s engagemang för högkvalitativa och prisvärda produkter som tillfredsställer kundernas smaklökar.

Källa:

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil