Nivea anslutet till Pantapå

Nu kan man panta Niveas produkter efter användning genom att man anslutit sig till Pantapå. Foto: Nivea
Nivea ansluter sig till Pantapå som en del av sitt hållbarhetslöfte, skriver företaget och hoppas nu på en större mängd återvunna plastförpackningar.

Svenska konsumenter kommer att kunna panta tomma Nivea-förpackningar på sin lokala återvinningsstation, när Nivvea nu går samman med hyllade startup:en Pantapå.
För närvarande samlas enbart 42 procent av plastförpackningar i Sverige in för återvinning men Nivea vill nu dra sitt strå till återvinningsstacken genom initiativet.

Det nya initiativet innebär att konsumenter som laddar ner den kostnadsfria Pantapå-appen kan ta sina tomma Nivea-förpackningar till närmaste återvinningsstation, skanna streckkoden och återvinna produkten i utbyte mot en rabattkupong.

– Som ett världsledande företag inom hudvård måste vi ta vårt ansvar, och säkerställa att så mycket som möjligt av våra förpackningar återvinns. Vi har en tydlig och långtgående hållbarhetsagenda och genom vårt nya partnerskap med Pantapå vill vi hjälpa till, säger ägarföretaget Beiersdorf Swedens Karin Rodestedt. 

Fakta/Så fungerar Pantapå
1. Ladda ner Pantapå-appen (App store/Google play)
2. Hitta din närmaste återvinningsstation
3. Ta med dina förpackningar till stationen och skanna streckkoden på förpackningen med appen
4. Få din belöning (kontant eller kupong) via din telefon

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil