Nivea anslutet till Pantapå

Nu kan man panta Niveas produkter efter användning genom att man anslutit sig till Pantapå. Foto: Nivea
Nivea ansluter sig till Pantapå som en del av sitt hållbarhetslöfte, skriver företaget och hoppas nu på en större mängd återvunna plastförpackningar.

Svenska konsumenter kommer att kunna panta tomma Nivea-förpackningar på sin lokala återvinningsstation, när Nivvea nu går samman med hyllade startup:en Pantapå.
För närvarande samlas enbart 42 procent av plastförpackningar i Sverige in för återvinning men Nivea vill nu dra sitt strå till återvinningsstacken genom initiativet.

Det nya initiativet innebär att konsumenter som laddar ner den kostnadsfria Pantapå-appen kan ta sina tomma Nivea-förpackningar till närmaste återvinningsstation, skanna streckkoden och återvinna produkten i utbyte mot en rabattkupong.

– Som ett världsledande företag inom hudvård måste vi ta vårt ansvar, och säkerställa att så mycket som möjligt av våra förpackningar återvinns. Vi har en tydlig och långtgående hållbarhetsagenda och genom vårt nya partnerskap med Pantapå vill vi hjälpa till, säger ägarföretaget Beiersdorf Swedens Karin Rodestedt. 

Fakta/Så fungerar Pantapå
1. Ladda ner Pantapå-appen (App store/Google play)
2. Hitta din närmaste återvinningsstation
3. Ta med dina förpackningar till stationen och skanna streckkoden på förpackningen med appen
4. Få din belöning (kontant eller kupong) via din telefon

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil