Coop och Kivra i samarbete

Foto Pressbild
Coop och Kivra går samman för att erbjuda användarna möjligheten att få erbjudanden direkt i appen. Detta initiativ, det första av sitt slag i Sverige, gör det möjligt för användare att välja att ta del av lokala matbutikserbjudanden i Kivra-appen.

Enligt en undersökning från Kantar Sifo och Swedbank lever en betydande del av svenska hushåll under ekonomisk press. I en tid där ökade kostnader och ökat intresse för smarta matinköp är på agendan, blir samarbetet mellan Coop och Kivra en välkommen innovation. Genom att erbjuda användarna möjligheten att få erbjudanden direkt i Kivra-appen strävar man efter att möta det växande behovet av ekonomiskt fördelaktiga lösningar för matinköp.

Kivras vd, Henrik Lönnevi, understryker betydelsen av att detta initiativ ger hushållen möjligheten att ta del av erbjudanden på sina egna villkor. Istället för att bombarderas med traditionell direktreklam i brevlådan, ger samarbetet användarna kontroll över vilka erbjudanden de vill ta del av. Detta skapar inte bara en mer personlig upplevelse för användarna utan ger också matkedjorna en hållbar kanal för att distribuera riktad information som når ut på helt nya sätt.

Coops marknadschef, Johan Öhlin, uttrycker stolthet över att vara först med denna satsning i Sverige. För Coop är detta samarbete en del av deras långsiktiga hållbarhetsarbete och deras tradition av att vara tidigt ute med innovativa satsningar. Genom att erbjuda erbjudanden direkt i Kivra-appen kan Coop nå ut till en bredare publik på ett effektivt sätt och samtidigt minska sin miljöpåverkan genom att minska pappersanvändningen för traditionell direktreklam.

Genom att kombinera Coops omfattande utbud av matvaror och Kivras användarvänliga plattform för digital post skapar detta samarbete en vinn-vinn-situation för både konsumenter och matkedjor. Det möjliggör en mer hållbar och personlig shoppingupplevelse samtidigt som det stöder konsumenternas strävan efter smarta matinköp och sparande. Med detta samarbete tar Coop och Kivra ett stort steg mot att omdefiniera hur matinköp kan göras enklare, mer prisvärt och mer hållbart för alla.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil