Citygross minskar ytan och ger plats för fler

Citygross minskar ytan och ger plats för fler
Foto: City Gross
En mindre men mer effektiv butik för Citygross. Plats för padel och för fler butiker. Så ser det ut när området Tallen i Falun nu omstruktureras.

En mindre men mer effektiv butik för Citygross. Plats för padel och för fler butiker. Så ser det ut när området Tallen i Falun nu omstruktureras.

Citygross finns på området Tallen i Falun men bygger nu om butiken där och krymper den samtidigt.
I en pressrelease skriver kedjan att man bygger om för att göra butiken ”mer effektiv för sina kunder men också för att ge den ett nytt modernt utseende”.
– Det blir en totalrenovering, våra kunder kommer mötas av en helt ny och fantastisk butik, säger Peter Ekström etableringschef hos Citygross.

Det är full aktivitet på området Tallen i Falun. Sedan ett par år tillbaka pågår en omvandling av området från en enkel handelsplats till en attraktiv mötesplats där butiker som Jem & Fix, IKH och Dollarstore redan är på plats - och snart även en helt ny padel- och träningsanläggning. 
Tanken är att skapa en naturlig plats för alla i Falun/Borlänge-regionen för både shopping och träning. 

För Citygross blir det alltså en ny butikslösning.
– Vi får en mindre lokal men med helt ny disponering och ett mycket effektivare flöde för våra kunder. De kommer kunna handla från samma sortiment fast det blir mycket smidigare, berättar Carolina Malmros som är konceptutvecklare hos Citygross.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil