Citygross minskar ytan och ger plats för fler

Citygross minskar ytan och ger plats för fler
Foto: City Gross
En mindre men mer effektiv butik för Citygross. Plats för padel och för fler butiker. Så ser det ut när området Tallen i Falun nu omstruktureras.

En mindre men mer effektiv butik för Citygross. Plats för padel och för fler butiker. Så ser det ut när området Tallen i Falun nu omstruktureras.

Citygross finns på området Tallen i Falun men bygger nu om butiken där och krymper den samtidigt.
I en pressrelease skriver kedjan att man bygger om för att göra butiken ”mer effektiv för sina kunder men också för att ge den ett nytt modernt utseende”.
– Det blir en totalrenovering, våra kunder kommer mötas av en helt ny och fantastisk butik, säger Peter Ekström etableringschef hos Citygross.

Det är full aktivitet på området Tallen i Falun. Sedan ett par år tillbaka pågår en omvandling av området från en enkel handelsplats till en attraktiv mötesplats där butiker som Jem & Fix, IKH och Dollarstore redan är på plats - och snart även en helt ny padel- och träningsanläggning. 
Tanken är att skapa en naturlig plats för alla i Falun/Borlänge-regionen för både shopping och träning. 

För Citygross blir det alltså en ny butikslösning.
– Vi får en mindre lokal men med helt ny disponering och ett mycket effektivare flöde för våra kunder. De kommer kunna handla från samma sortiment fast det blir mycket smidigare, berättar Carolina Malmros som är konceptutvecklare hos Citygross.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil