Coop satsar på sikt i Lidingö centrum

Foto Pressbild
Coop tecknar tioårigt avtal och storsatsar på butik enligt nytt koncept i Lidingö centrum. Tanken är att bygga en högkvalitativ mataffär.

Coop storsatsar på Lidingö centrum och utvecklar sin befintliga butik samtidigt som hyresavtalet förlängs i tio år. Tillsammans med Lidingö centrum investerar Coop stort för att skapa en högkvalitativ mataffär enligt sitt senaste koncept.

Den ombyggda butiken får även bageri och beräknas stå färdig före jul 2024.

Allt detta enligt centrumledningen som ser det som en del i att stärka och bredda sitt erbjudande för Lidingö-borna.

– Det finns en efterfrågan från Lidingö-borna om ett breddat erbjudande inom handel, daglighandel och service. Coops satsning är därför mycket glädjande då det innebär att vi kan erbjuda ett än mer högkvalitativt matutbud samtidigt som serviceerbjudandet utökas, säger Idha Sundén Cullberg i centrumledningen.

– Vi är väldigt glada att kunna genomföra denna satsning tillsammans med Lidingö Centrum. Det innebär att vi anpassar och förstärker vårt erbjudande samtidigt som vi skapar en modern matdestination och mötesplats i toppklass, säger Coops Andreas Stenman.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil