Picadeli satsar på en lansering i USA

Picadeli satsar på en lansering i USA
Foto: Picadeli
Nu vill även Picadeli lansera sig på den amerikanska marknaden. Förberedelserna har pågått ett år och kontrakt har skrivits med en första pilotkund.

Nu vill även Picadeli lansera sig på den amerikanska marknaden. Förberedelserna har pågått ett år och kontrakt har skrivits med en första pilotkund.

Picadeli ingår sedan 2015 i koncernen Greenfood med riskkapitalisterna i Nordic Capital som majoritetsägare.
Man har länge varit en succé i Sverige men har sedan flera år lanserat sig internationellt.

Danmark och Finland var de första länderna utanför Sverige och idag finns Picadeli i sju europeiska länder och arbetar med ett antal stora dagligvarukedjor.
Under en längre tid har man velat lansera sig i USA och nu ser planen ut att bli verklighet.

Di skriver nu att Picadeli har starka partners på amerikansk mark där Patrik Hellstrand är vd i Picadelis amerikanska bolag och där Mats Lederhausen, tidigare vd för McDonald’s i Sverige och global vd för McDonald’s ventures, är två nyckelpersoner.

Enligt Di har Picadeli skrivit kontrakt med en första pilotkunder, har flera dialoger igång och tror att de första amerikanska salladsbarerna kan vara igång i oktober 2021.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil