Coop Tystberga blir delvis obemannad

Här blir det delvis obemannat med start idag, Coop Tystberga öppnar igen | Foto: Pressbild
Coop Tystberga öppnar igen torsdag 17 mars och blir öppen dygnet runt. Förklaringen är förstås att den blir delvis obemannad.

Torsdagen den 17 mars öppnar Coop Tystberga igen – men det blir ingen vanlig öppning. Butiken i Tystberga blir nämligen Coops första fullsortimentsbutik som är delvis obemannad och har öppet dygnet runt.

Coop-butiken i Tystberga har varit stängt sedan slutet av augusti på grund av en vattenskada. Under tiden har Coop tillhandahållit en lösning där kunderna har kunnat handla online och hämta beställda matkassar vid butikens parkering. 
Samtidigt har en helt obemannad Coop Mini funnits på plats där kunder och medlemmar kunnat handla dygnet runt från ett bassortiment.

Men nu öppnar den befintliga Coop-butiken i Tystberga, som dessutom blir Coops första fullsortimentsbutik som har öppet dygnet runt.

– Nu bryter vi ny mark igen och jag är otroligt glad över vår innovationskraft och vårt moderna sätt att möta våra kunder och medlemmar. Butiken i Tystberga blir Coops första butik att hålla öppet dygnet runt genom att vara delvis obemannad, en service som är viktig för oss att kunna erbjuda och som vi tror våra medlemmar och kunder uppskattar, säger Meta Persdotter, vd för Coop butiker och stormarknader.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil