”Inga konkreta planer att starta e-handeln”

”Inga konkreta planer att starta e-handeln”
Foto: Mostphotos
Dollarstore stängde sin e-handel i slutet av oktober 2020 men har ännu inga konkreta planer när man ska starta den igen, meddelar företaget.

Dollarstore stängde sin e-handel i slutet av oktober 2020 men har ännu inga konkreta planer när man ska starta den igen, meddelar företaget.

Hösten 2020, närmare bestämt i slutet av oktober, stängde Dollarstore sin e-handel.
Då hänvisade man till att man inte hade de personalresurser som krävdes men sade samtidigt att planen var att starta e-handeln igen någon gång under 2021.

Nu har drygt halva 2021 gått och Dollarstores e-handel ligger fortfarande nere – och när den kommer att återuppstå är oklart.
– Vi har inga konkreta planer för e-handeln just nu, säger Dollarstores vd Thomas Jellum till ehandel.se.

Enligt Jellum har man heller inte sett någon särskilt negativ effekt på affärerna av att ha e-handeln vilande.
Kedjans vd tror dock att den kommer tillbaka, men kan inte säga när.
– Jag tror fortfarande att Dollarstore kommer att ha e-handel, vi har bara inte några konkreta planer för den just nu, säger Jellum till ehandel.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil