Coop utökar sitt cateringerbjudande

Foto Pressbild
Lagom till ljumma sommarkvällar, skolavslutningar och picknickväder lanserar Coop en samlingsplats på nätet för sitt cateringerbjudande.

De tre föreningarna som är först ut med den digitala lösningen är Coop Mitt, Coop Väst och Coop Nord. Fler föreningar och butiker inom Coop väntas tillkomma framöver.

– Det känns väldigt inspirerande att kunna erbjuda våra medlemmar och kunder en digital och lättöverskådlig lösning för vårt uppskattade catering- och bageriutbud. Butikerna producerar själva delikatesserna och godsakerna man kan beställa, och mycket har lokal anknytning – till exempel gruvbuffé för Stora Coop Falun, rostbiff från Siljanchark och baguette med hästkorv hos Stora Coop Norra Backa i Borlänge, berättar Magnus Wåhlander, vd för Coop Mitt.

På beställningsmenyn finns allt från utsökta tårtor och bakelser, vackra och mättande smörgåstårtor, festliga studentmenyer till brickor och bufféer med kallskuret, exotiska frukter, ostar och skaldjur. Alla beställningar hämtas i vald butik och måste göras minst två-fyra dagar i förväg.

– Vi erbjuder catering för alla tillfällen. Våra duktiga medarbetare har verkligen tagit fram ett fantastiskt sortiment, säger Magnus Wåhlander.

Storsäljarna har inledningsvis varit två former av tårta – den sötare varianten samt den matigare smörgåstårtan – båda perfekta för skolavslutningar, födelsedagar och firanden i stort.

För helgerna, då orken kanske tryter och smaklökarna vill charmas har Coop tagit fram ett erbjudande för plockbrickor.
– På Coop Enen har vi till exempel både exotisk bricka med minst fem sorters frukt och grillbricka med grillad kycklingfilé, grillad rostbiff och rökt skinka. Det är alltid skönt att kunna hämta upp något som är färdigt, säger Magnus Wåhlander.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil